Algemene Voorwaarden

1. Algemeen
Op al onze leveringen en diensten zijn de onderstaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de genoemde voorwaarden.

2. Prijzen
Alle prijzen op de webshop zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Betaling
Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Elke bestelling wordt geleverd na betaling. 
Je kunt direct en online middels IDEAL betalen.

4. Verzendkosten en levering
Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Per bestelling brengt Yelloweye het volgende in rekening:

Klinkwarmers:
• Administratie en verzendkosten Nederland EUR 1,80
.
• Administratie en verzendkosten Europa (buiten NL) EUR 3,00
• Administratie en verzendkosten buiten Europa EUR 3,50

Deurstoppers:
• Administratie en verzendkosten Nederland EUR 2,50.
• Administratie en verzendkosten Europa (buiten NL) EUR 4,50
• Administratie en verzendkosten buiten Europa EUR 5,00

De klinkwarmers en deurstoppers worden als brievenbuspost verzonden. Je hoeft er dus niet voor thuis te zijn. De bestelling wordt binnen 5 dagen na ontvangst van de betaling bij PostNL ter bezorging aangeboden. Yelloweye is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL en buitenlandse postbedrijven.

Wij doen ons best om onze website Yelloweye.nl zo up-to-date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

5. Retourneren en ruilen
Yelloweye doet er alles aan om je een perfect product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met je bestelling, dan kun je deze artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling retourneren of ruilen.
*Producten uit de categorie ‘Zelf ontwerpen’ kunnen niet worden geruild.
Retourzendingen dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden aan Yelloweye via vraag@yelloweye.nl met daarin je bestelnummer en wat je wenst (ruilen of geld retour). Je ontvangt dan vervolgens (via mail) de retourinstructies en het retouradres.

Je stuurt je product (onbeschadigd en compleet met onbeschadigde (cadeau-)verpakking) op jouw kosten terug en
• in geval van ruilen: stuurt Yelloweye vervolgens op haar kosten het geruilde product naar je terug.
• In geval van retour: zal Yelloweye het bedrag binnen 30 dagen terugstorten op je rekeningnummer. Het enige wat Yelloweye in mindering zal brengen zijn de eerste gemaakte verzendkosten.
Let op: retourneringen worden alleen in behandeling genomen als deze van te voren via vraag@yelloweye.nl bij ons zijn aangemeld, binnen 14 dagen aan ons zijn geretourneerd en de retourzending voldoende gefrankeerd is.

6. Aansprakelijkheid
De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per mail aan ons voorleggen.
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Yelloweye kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Yelloweye is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Yelloweye is niet verantwoordelijk voor tikfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Yelloweye zo spoedig mogelijk worden aangepast. Yelloweye kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

7. Overmacht
Yelloweye heeft in geval van overmacht het recht om de uitvoering van je bestelling op te schorten of te ontbinden, zonder dat Yelloweye gehouden is tot enige schadevergoeding. Yelloweye zal dit schriftelijk meedelen.

8. Copyright
Geen van de op de site van Yelloweye gebruikte teksten, logo’s en afbeeldingen mogen zonder uitdrukkelijke toestemming van Yelloweye gebruikt worden.

9. Privacy
Door het plaatsen van een bestelling of het stellen van een vraag, worden je persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van Yelloweye. Alle gegevens die je aan ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen. Wij verstrekken geen gegevens aan andere partijen, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van de bestelling.
Indien je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, worden deze gegevens gebruikt om je op de hoogte te stellen van assortimentswijzigingen, speciale aanbiedingen, en eventuele andere relevante informatie over Yelloweye. Indien je hier geen prijs meer op stelt, kan de aanmelding ongedaan gemaakt worden via afmelding op de nieuwsbrief.
Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen en bezoekfrequentie worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De gegevens van de bezoeker(s) blijven onbekend.

10. Identiteit van de ondernemer
Bedrijfnaam: Yelloweye VOF,
Eigenaren: Katja Schrijver en Caroline Frenken
Adres: Spaargarenstraat 2, 2341 JW, Oegstgeest
E-mail: vraag@yelloweye.nl

KvK-nummer: 55973779
BTW-identificatienummer: NL8519.28.389.B01

No comments yet.

Geef een reactie